2005/06 NSSA Interscholastic State Championships

posted by / News / March 8, 2006

This season anyone who enters an event (Southwest and Gold Coast) and has their entry fees in the office the WEDNESDAY before each event will have their heat times posted on this page. If your name does not appear here, that means your entry was late (you will have to pay the beach entry to get into the event) or it wasn’t received.

The 2005/06 NSSA Interscholastic State Championships will be held March 10-12 at Church Beach, San Onofre.

Directions : Take the 5 toward San Clemente. Exit Basilone Rd. Head south. The gate will be open next to the sign “San Onofre State Beach”. Park in the upper lot (it costs $10) and walk down the road.

2006 NSSA INTERSCHOLASTIC STATE CHAMPIONSHIPS, MARCH 10-12, 2006 CHURCH BEACH

FRIDAY-MARCH 10

16 COLLEGE MENS RND ONE HEATS @ 15 MIN EA 6:30-10:30

3 COLLEGE BODYBOARD QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 10:30-11:15

8 COLLEGE MENS RND TWO HEATS @ 15 MIN EA 11:15-1:15

3 COLLEGE WOMENS QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 1:15-2:00

4 COLLEGE MENS QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 2:00-3:00

3 COLLEGE LONGBOARD QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 3:00-3:45

2 COLLEGE MENS SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 3:45-4:15

1 COLLEGE BODYBOARD REPERCHARGE @ 15 MIN EA 4:15-4:30

1 COLLEGE WOMENS REPERCHARGE @ 15 MIN EA 4:30-4:45

1 COLLEGE LONGBOARD REPERCHARGE @ 15 MIN EA 4:45-5:00

SATURDAY-MARCH 11

14 HIGH SCHOOL MENS RND ONE HEATS @ 15 MIN EA 7:00-10:30

3 HIGH SCHOOL BODYBOARD QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 10:30-11:15

7 HIGH SCHOOL MENS RND TWO HEATS @ 15 MIN EA 11:15-1:00

3 HIGH SCHOOL WOMENS QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 1:00-1:45

4 HIGH SCHOOL MENS QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 1:45-2:45

3 HIGH SCHOOL LONGBOARD QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 2:45-3:30

1 HIGH SCHOOL BODYBOARD REPERCHARGE @ 15 MIN EA 3:30-3:45

1 HIGH SCHOOL WOMENS REPERCHARGE @ 15 MIN EA 3:45-4:00

1 HIGH SCHOOL LONGBOARD REPERCHARGE @ 15 MIN EA 4:00-4:15

SUNDAY-MARCH 12

8 MIDDLE SCHOOL BOYS RND ONE HEATS @ 15 MIN EA 7:00-9:00

2 MIDDLE SCHOOL BODYBOARD SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 9:00-9:30

4 MIDDLE SCHOOL BOYS QUARTERFINALS @ 15 MIN EA 9:30-10:30

2 MIDDLE SCHOOL GIRLS SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 10:30-11:00

2 MIDDLE SCHOOL LONGBOARD SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 11:00-11:30

2 HIGH SCHOOL MENS SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 11:30-12:00

2 MIDDLE SCHOOL BOYS SEMI-FINALS @ 15 MIN EA 12:00-12:30

NSSA STATE CHAMPIONSHIP FINALS BEGIN

1 MIDDLE SCHOOL BODYBOARD FINAL @ 20 MIN EA 12:30-12:50

1 MIDDLE SCHOOL LONGBOARD FINAL @ 20 MIN EA 12:50-1:10

1 MIDDLE SCHOOL GIRLS FINAL @ 20 MIN EA 1:10-1:30

1 MIDDLE SCHOOL BOYS FINAL @ 20 MIN EA 1:30-1:50

1 HIGH SCHOOL BODYBOARD FINAL @ 20 MIN EA 1:50-2:10

1 HIGH SCHOOL LONGBOARD FINAL @ 20 MIN EA 2:10-2:30

1 HIGH SCHOOL WOMENS FINAL @ 20 MIN EA 2:30-2:50

1 HIGH SCHOOL MENS FINAL @ 20 MIN EA 2:50-3:10

1 COLLEGE BODYBOARD FINAL @ 20 MIN EA 3:10-3:30

1 COLLEGE LONGBOARD FINAL @ 20 MIN EA 3:30-3:50

1 COLLEGE WOMENS FINAL @ 20 MIN EA 3:50-4:10

1 COLLEGE MENS FINAL @ 20 MIN EA 4:10-4:30

2006 NSSA STATE CHAMPIONSHIP AWARDS CEREMONY 4:45 PM

For more info go to www.nssa.org

Related Posts:

  • No Related Posts