NSSA Goes Live Last Two Days of National Championships

posted by / News, NSSA Blog / June 29, 2012

Nike presents the live webcast

You’re not going to want to miss this one!

2012 NSSA Nationals Webcast and Brackets

posted by / News, NSSA Blog / June 29, 2012

For those who can’t make it to the beach and for those who like to win prizes

So…pretty much everyone

The 2012 Nationals Bracket Packet

posted by / News, NSSA Blog / June 22, 2012

The heat is [almost] on — who will you choose?

It’s not gambling if it’s your parent’s money

Page 10 of 13« First...89101112...Last »
2015 SCHEDULE
EXPLORER DIVISION // JUNE 26-28, 2015
SCHEDULE FOR FRIDAY, JUNE 26
FRIDAY, JUNE 26 DIVISION ROUND HEAT HEAT DURATION
7:00 AM - 7:30 AM EXPLORER LONGBOARD SEMI-FINALS 1-2 15 MIN
7:30 AM - 8:30 AM EXPLORER WOMENS QUARTERFINALS 1-4 15 MIN
8:30 AM - 10:30 AM EXPLORER MENEHUENE ROUND 1 1-8 15 MIN
10:30 AM - 11:00 AM EXPLORER WOMENS SEMI-FINALS 1-2 15 MIN
11:00 AM - 12:30 PM EXPLORER SUPER GROMS ROUND 1 1-6 15 MIN
12:30 PM - 2:00 PM EXPLORER GIRLS ROUND 1 1-6 15 MIN
2:00 PM - 2:45 PM EXPLORER SUPER GROMS QUARTERFINALS 1-3 15 MIN
2:45 PM - 3:30 PM EXPLORER GIRLS QUARTERFINALS 1-3 15 MIN
3:30 PM - 3:45 PM EXPLORER SUPER GROMS REPERCHARGE 1 15 MIN
3:45 PM - 4:00 PM EXPLORER GIRLS REPERCHARGE 1 15 MIN

SCHEDULE FOR SATURDAY, JUNE 27
SATURDAY, JUNE 27 DIVISION ROUND HEAT HEAT DURATION
7:00 AM - 10:00 AM EXPLORER JUNIORS ROUND 1 1-9 20 MIN
10:00 AM - 12:00 PM EXPLORER BOYS ROUND 1 1-8 15 MIN
12:00 PM - 1:20 PM EXPLORER MENS QUARTERFINALS 1-4 20 MIN
1:20 PM - 2:20 PM EXPLORER MENEHUENE QUARTERFINALS 1-4 15 MIN
2:20 PM - 4:00 PM EXPLORER JUNIORS ROUND 2 1-5 20 MIN
4:00 PM - 5:00 PM EXPLORER BOYS QUARTERFINALS 1-4 15 MIN
5:00 PM - 5:40 PM EXPLORER MENS SEMI-FINALS 1-2 20 MIN

SCHEDULE FOR SUNDAY, JUNE 28
SATURDAY, JUNE 28 DIVISION ROUND HEAT HEAT DURATION
7:00 AM - 8:00 AM EXPLORER JUNIORS QUARTERFINALS 1-3 20 MIN
8:00 AM - 8:30 AM EXPLORER MENEHUENE SEMI-FINALS 1-2 15 MIN
8:30 AM - 9:00 AM EXPLORER WOMENS LONGBOARD SEMI-FINALS 1-2 15 MIN
9:00 AM - 9:40 AM EXPLORER BOYS SEMI-FINALS 1-2 20 MIN
9:40 AM - 10:00 AM EXPLORER JUNIORS REPERCHARGE 1 20 MIN
------- 2015 NATIONAL EXPLORER CHAMPIONSHIP FINALS ------
10:00 AM - 10:25 AM EXPLORER SUPER GROMS FINAL 1 25 MIN
10:25 AM - 10:50 AM EXPLORER MENS FINAL 1 25 MIN
10:50 AM - 11:15 AM EXPLORER WOMENS FINAL 1 25 MIN
11:15 AM - 11:40 AM EXPLORER JUNIORS FINAL 1 25 MIN
11:40 AM - 12:05 PM EXPLORER MENEHUENE FINAL 1 25 MIN
12:05 PM - 12:30 PM EXPLORER GIRLS FINAL 1 25 MIN
12:30 PM - 12:55 PM EXPLORER BOYS FINAL 1 25 MIN
12:55 PM - 1:20 PM EXPLORER LONGBOARD FINAL 1 25 MIN
1:20 PM - 1:45 PM EXPLORER SUPER SENIORS FINAL 1 25 MIN
1:45 PM - 2:10 PM EXPLORER WOMENS LONGBOARD FINAL 1 25 MIN
2:10 PM - 2:35 PM EXPLORER DUKE FINAL 1 25 MIN
2:35 PM - 3:00 PM EXPLORER KNEEBOARD FINAL 1 25 MIN
3:00 PM - 3:25 PM EXPLORER MASTERS FINAL 1 25 MIN
3:50 PM - 4:15 PM EXPLORER MENS SUP FINAL 1 25 MIN
4:15 PM - 4:40 PM EXPLORER WOMENS SUP FINAL 1 25 MIN
4:45 PM ------- 2015 NSSA NATIONAL CHAMPIONSHIP AWARDS PRESENTATION -------



#NSSA hashtag your photos with #nssa

http://www.volcom.com/ http://www.surfingmagazine.com/ http://www.bodyglove.com/ http://www.nssa.org/ http://us.billabong.com http://sikkshades.com/