EXPLORER DIVISION // JUNE 26-28
SCHEDULE FOR THURSDAY, JUNE 26
Thursday, June 26 Division Round Heat Heat Duration
7:00 AM - 7:15 AM EXPLORER MENS QUARTER FINALS 1 15 MIN
7:15 AM - 7:30 AM EXPLORER MENS QUARTER FINALS 2 15 MIN
7:30 AM - 7:45 AM EXPLORER MENS QUARTER FINALS 3 15 MIN
7:45 AM - 8:00 AM EXPLORER MENS QUARTER FINALS 4 15 MIN
8:00 AM - 8:15 AM EXPLORER WOMENS RD 1 1 15 MIN
8:15 AM - 8:30 AM EXPLORER WOMENS RD 1 2 15 MIN
8:30 AM - 8:45 AM EXPLORER WOMENS RD 1 3 15 MIN
8:45 AM - 9 AM EXPLORER WOMENS RD 1 4 15 MIN
9AM - 9:15 AM EXPLORER WOMENS RD 1 5 15 MIN
9:15 AM - 9:30 AM EXPLORER WOMENS RD 1 6 15 MIN
9:30 AM - 9:45 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 1 15 MIN
9:45 AM - 10 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 2 15 MIN
10 AM - 10:15 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 3 15 MIN
10:15 AM - 10:30 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 4 15 MIN
10:30 AM - 10:45 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 5 15 MIN
10:45 AM - 11AM EXPLORER JUNIORS RD 1 6 15 MIN
11AM - 11:15AM EXPLORER JUNIORS RD 1 7 15 MIN
11:15 AM - 11:30 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 8 15 MIN
11:30 AM- 11:45 AM EXPLORER JUNIORS RD 1 9 15 MIN
11:45 AM - 12:00 PM EXPLORER BOYS RD 1 1 15 MIN
12PM- 12:15PM EXPLORER BOYS RD 1 2 15 MIN
12:15 PM - 12:30 PM EXPLORER BOYS RD 1 3 15 MIN
12:30PM -12:45PM EXPLORER BOYS RD 1 4 15 MIN
12:45PM - 1PM EXPLORER BOYS RD 1 5 15 MIN
1PM- 1:15 PM EXPLORER BOYS RD 1 6 15 MIN
1:15 PM- 1:30 PM EXPLORER BOYS RD 1 7 15 MIN
1:30PM - 1:45 PM EXPLORER BOYS RD 1 8 15 MIN
1:45 PM - 2PM EXPLORER BOYS RD 1 9 15 MIN
2PM - 2:15PM EXPLORER MENS SEMI 1 15 MIN
2:15 PM- 2:30PM EXPLORER MENS SEMI 2 15 MIN
2:30PM- 2:45 PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 1 15 MIN
2:45PM - 3PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 2 15 MIN
3PM- 3:15PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 3 15 MIN
3:15PM - 3:30PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 4 15 MIN
3:30PM -3:45PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 5 15 MIN
3:45PM - 4PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 6 15 MIN
4PM - 4:15PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 7 15 MIN
4:15PM - 4:30PM EXPLORER MENEHUENE RD 1 8 15 MIN
4:30PM - 4:45PM EXPLORER WOMENS QUARTERS 1 15 MIN
4:45PM - 5PM EXPLORER WOMENS QUARTERS 2 15 MIN
5PM - 5:15PM EXPLORER WOMENS QUARTERS 3 15 MIN
5:15PM - 5:30 PM EXPLORER MENEHUENE QUARTERS 1 15 MIN
5:30PM - 5:45PM EXPLORER MENEHUENE QUARTERS 2 15 MIN
5:45PM- 6PM EXPLORER MENEHUENE QUARTERS 3 15 MIN
6PM- 6:15PM EXPLORER MENEHUENE QUARTERS 4 15 MIN

SCHEDULE FOR FRIDAY, JUNE 27
FRIDAY, June 27 Division Round Heat Heat Duration
7:00 AM - 7:15 AM EXPLORER JUNIORS RD 2 1 15 MIN
7:15 AM - 7:30 AM EXPLORER JUNIORS RD 2 2 15 MIN
7:30 AM - 7:45 AM EXPLORER JUNIORS RD 2 3 15 MIN
7:45 AM - 8:00 AM EXPLORER JUNIORS RD 2 4 15 MIN
8:00 AM - 8:15 AM EXPLORER JUNIORS RD 2 5 15 MIN
8:15 AM - 8:30 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 1 15 MIN
8:30 AM - 8:45 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 2 15 MIN
8:45 AM - 9 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 3 15 MIN
9AM - 9:15 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 4 15 MIN
9:15 AM - 9:30 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 5 15 MIN
9:30 AM - 9:45 AM EXPLORER SUPER GROMS RD 1 6 15 MIN
9:45 AM - 10 AM EXPLORER JUNIORS QUARTERS 1 15 MIN
10 AM - 10:15 AM EXPLORER JUNIORS QUARTERS 2 15 MIN
10:15 AM - 10:30 AM EXPLORER JUNIORS QUARTERS 3 15 MIN
10:30 AM - 10:45 AM EXPLORER SUPER GROMS QUARTERS 1 15 MIN
10:45 AM - 11AM EXPLORER SUPER GROMS QUARTERS 2 15 MIN
11AM - 11:15AM EXPLORER SUPER GROMS QUARTERS 3 15 MIN
11:15 AM - 11:30 AM EXPLORER WOMENS REPERCHARGE 1 15 MIN
11:30 AM- 11:45 AM EXPLORER JUNIORS REPERCHARGE 1 15 MIN
11:45 AM - 12:00 PM EXPLORER SUPER GROMS REPERCHARGE 1 15 MIN
12PM- 12:15PM EXPLORER BOYS RD 2 1 15 MIN
12:15 PM - 12:30 PM EXPLORER BOYS RD 2 2 15 MIN
12:30PM -12:45PM EXPLORER BOYS RD 2 3 15 MIN
12:45PM - 1PM EXPLORER BOYS RD 2 4 15 MIN
1PM- 1:15 PM EXPLORER BOYS RD 2 5 15 MIN
1:15 PM- 1:30 PM EXPLORER GIRLS RD 1 1 15 MIN
1:30PM - 1:45 PM EXPLORER GIRLS RD 1 2 15 MIN
1:45 PM - 2PM EXPLORER GIRLS RD 1 3 15 MIN
2PM - 2:15PM EXPLORER GIRLS RD 1 4 15 MIN
2:15 PM- 2:30PM EXPLORER GIRLS RD 1 5 15 MIN
2:30PM- 2:45 PM EXPLORER GIRLS RD 1 6 15 MIN
2:45PM - 3PM EXPLORER BOYS QUARTERS 1 15 MIN
3PM- 3:15PM EXPLORER BOYS QUARTERS 2 15 MIN
3:15PM - 3:30PM EXPLORER BOYS QUARTERS 3 15 MIN
3:30PM -3:45PM EXPLORER LONGBOARD SEMIS 1 15 MIN
3:45PM - 4PM EXPLORER LONGBOARD SEMIS 2 15 MIN
4PM - 4:15PM EXPLORER GIRLS QUARTERS 1 15 MIN
4:15PM - 4:30PM EXPLORER GIRLS QUARTERS 2 15 MIN
4:30PM - 4:45PM EXPLORER GIRLS QUARTERS 3 15 MIN
4:45PM - 5PM NSSA JR AIRSHOW   1 15 MIN
5PM - 5:15PM NSSA JR AIRSHOW   2 15 MIN
5:15PM - 5:30 PM NSSA JR AIRSHOW   3 15 MIN

SCHEDULE FOR SATURDAY, JUNE 28
SATURDAY, June 28 Division Round Heat Heat Duration
7:00 AM - 7:15 AM EXPLORER MENEHUENE SEMIS 1 15 MIN
7:15 AM - 7:30 AM EXPLORER MENEHUENE SEMIS 2 15 MIN
7:30 AM - 7:45 AM NSSA AIRSHOW RD 1 1 15 MIN
7:45 AM - 8:00 AM NSSA AIRSHOW RD 1 2 15 MIN
8:00 AM - 8:15 AM NSSA AIRSHOW RD 1 3 15 MIN
8:15 AM - 8:30 AM NSSA AIRSHOW RD 1 4 15 MIN
8:30 AM - 8:45 AM NSSA AIRSHOW RD 1 5 15 MIN
8:45 AM - 9 AM EXPLORER WOMENS LONGBOARD SEMIS 1 15 MIN
9AM - 9:15 AM EXPLORER WOMENS LONGBOARD SEMIS 2 15 MIN
9:15 AM - 9:30 AM EXPLORER BOYS REPERCHARGE 1 15 MIN
9:30 AM - 9:45 AM NSSA AIRSHOW SEMIS 1 15 MIN
9:45 AM - 10 AM NSSA AIRSHOW SEMIS 2 15 MIN
10 AM - 10:15 AM EXPLORER GIRLS REPERCHARGE 1 15 MIN
------- 2014 NATIONAL EXPLORER CHAMPIONSHIP FINALS------
10:15 AM - 10: 40 AM EXPLORER SUPER GROMS FINAL 1 25 MIN
10:40AM - 11:05 AM EXPLORER BOYS FINAL 1 25 MIN
11:05 AM - 11:30 AM EXPLORER MENS FINAL 1 25 MIN
11:30 AM - 11:55 AM EXPLORER WOMENS FINAL 1 25 MIN
11:55 AM - 12:20 PM EXPLORER JUNIORS FINAL 1 25 MIN
12:20 PM - 12:45PM EXPLORER MENEHUNE FINAL 1 25 MIN
12:45 PM - 1:10PM EXPLORER SUPER SENIORS FINAL 1 25 MIN
1:10PM - 1:35 PM EXPLORER KNEE BOARD FINAL 1 25 MIN
1:35 PM- 2:00PM EXPLORER MASTERS FINAL 1 25 MIN
2:00PM - 2:25PM EXPLORER WOMENS LONGBOARD FINAL 1 25 MIN
2:25PM -2:50PM EXPLORER DUKE FINAL 1 25 MIN
2:50PM - 3:15PM EXPLORER LONGBOARD FINAL FINAL 1 25 MIN
3:15PM- 3:40PM EXPLORER GIRLS FINAL FINAL 1 25 MIN
3:40PM - 4:05 PM EXPLORER SENIORS FINAL FINAL 1 25 MIN
4:05 PM - 4:30 EXPLORER SUP FINAL FINAL 1 25 MIN



#NSSA hashtag your photos with #nssa

http://www.nssa.org/http://www.fiatusa.com/en/ https://www.flipsaudio.com/